Hoe het allemaal begonFleetback een verhaal over een automobielconcessie en een IT-groep

Fleetback begon als project van een concessie manager die ons vroeg om hem te helpen een oplossing voor een specifieke behoefte te vinden.

Hij merkte dat de behoeften van de klanten veranderd waren, maar dat de automobielsector niet zo snel mee veranderde. Hij wilde een manier vinden om zich weer met zijn klanten te verbinden en zich te onderscheiden van andere autobedrijven. En dus creëerden we dat samen met hem!

We doken in zijn wereld, zijn concessies, hoe die werken, en analyseerden zijn algehele interne processen, stelden enkele knelpunten vast en vonden gebieden die voor verbetering vatbaar waren.

Auto's zijn altijd onderdeel geweest van de cultuur van ons moederbedrijf: ARHS, een internationale groep met 1000 werknemers, opgericht en beheerd door een autofanaat (en rallypiloot).

Working at Fleetback

Werken bij Fleetback

 • Ons team is samengesteld uit verschillende profielen: softwareontwikkeling, support, management, sales en marketing. Allemaal verschillend, maar we vullen elkaar aan en we delen dezelfde waarden en werkmethoden.
 • Dankzij een veelzijdige methodologie kunnen we flexibel met de behoeften van de klant omgaan en bieden we eindeloze verbeteringen.
 • Het is onze missie om de digitale transformatiepartner van concessiehouders te zijn, waarbij we hand in hand werken om aan hun behoeften, maar ook aan die van de klant, te voldoen. Fleetback is gecreëerd VOOR en MET onze klanten.

Onze werkwijze

 • 1
  De leden van ons salesteam zorgen er eerst voor dat ze volledig inzicht in de bijzonderheden en behoeften van uw concessie hebben.
 • 2
  Dan ontwikkelt ons technische team een persoonlijke en aangepaste toepassing met op maat gemaakte opties voor uw concessie en merken.
 • 3
  De leden van ons trainingsteam bieden professionele coaching van al uw teams, zodat zij volledig van de voordelen van de app kunnen profiteren.
 • 4
  Ons sales-, technische en trainingsteam voert een follow-up uit en begeleidt u gedurende uw volledige digitale transformatietraject. We houden contact voor eventuele vragen die u hebt.

Certified

Certified TUV Austria Hellas EN ISO-9001:2015

Het beleid van Fleetback is om IT-diensten en -producten te leveren die voldoen aan de eisen van de klant of deze overtreffen. We blijven ons verder ontwikkelen en streven naar optimale klanttevredenheid. Wij zorgen continu voor het onderhouden en verbeteren van een formeel en gedocumenteerd kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan de eisen van de ISO 9001-norm. De uitvoering van het kwaliteitsbeleid is de verantwoordelijkheid van elke medewerker van Fleetback.

Certified TUV Austria Hellas EN ISO-27001:2013

Het beleid van Fleetback is om aan haar klanten diensten te leveren die beveiligd zijn tegen alle interne, externe, onopzettelijke of opzettelijke bedreigingen. Dit omvat de vertrouwelijkheid van de informatie die door de klant wordt verstrekt en de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van de geleverde diensten. Om dit doel te bereiken, zorgt het bedrijf voor het implementeren en onderhouden van een beheersysteem voor informatiebeveiliging dat compatibel is met de ISO 27001:2013-norm.

emoji