Hoe het allemaal begonFleetback een verhaal over een automobielconcessie en een IT-groep

Fleetback begon als project van een concessie manager die ons vroeg om hem te helpen een oplossing voor een specifieke behoefte te vinden.

Hij merkte dat de behoeften van de klanten veranderd waren, maar dat de automobielsector niet zo snel mee veranderde. Hij wilde een manier vinden om zich weer met zijn klanten te verbinden en zich te onderscheiden van andere autobedrijven. En dus creëerden we dat samen met hem!

We doken in zijn wereld, zijn concessies, hoe die werken, en analyseerden zijn algehele interne processen, stelden enkele knelpunten vast en vonden gebieden die voor verbetering vatbaar waren.

Auto's zijn altijd onderdeel geweest van de cultuur van ons moederbedrijf: ARHS, een internationale groep met 1000 werknemers, opgericht en beheerd door een autofanaat (en rallypiloot).

Working at Fleetback

Werken bij Fleetback

 • Ons team is samengesteld uit verschillende profielen: softwareontwikkeling, support, management, sales en marketing. Allemaal verschillend, maar we vullen elkaar aan en we delen dezelfde waarden en werkmethoden.
 • Dankzij een veelzijdige methodologie kunnen we flexibel met de behoeften van de klant omgaan en bieden we eindeloze verbeteringen.
 • Het is onze missie om de digitale transformatiepartner van concessiehouders te zijn, waarbij we hand in hand werken om aan hun behoeften, maar ook aan die van de klant, te voldoen. Fleetback is gecreëerd VOOR en MET onze klanten.

Onze werkwijze

 • 1
  De leden van ons salesteam zorgen er eerst voor dat ze volledig inzicht in de bijzonderheden en behoeften van uw concessie hebben.
 • 2
  Dan ontwikkelt ons technische team een persoonlijke en aangepaste toepassing met op maat gemaakte opties voor uw concessie en merken.
 • 3
  De leden van ons trainingsteam bieden professionele coaching van al uw teams, zodat zij volledig van de voordelen van de app kunnen profiteren.
 • 4
  Ons sales-, technische en trainingsteam voert een follow-up uit en begeleidt u gedurende uw volledige digitale transformatietraject. We houden contact voor eventuele vragen die u hebt.
emoji